Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

romanB

1. 2. 2010 11:17
Jiný pohled

V době, kdy MS v podstatě neexistoval, trvala reakce (pokud vůbec byla, a to i přesto, že velmi draze placená) od velikánů typu IBM klidně i rok. Najděte si odborné časopisy z té doby a nadšení spousty adminů, když se začal prosazovat MS model "PC pro každého". Přečtěte si něco o přechodu MS od Sybase serveru (databázového), je to zase o tom, dělat to levněji, rychleji, blíž k uživateli. Spousta věcí se MS nepovedla, včetně vychvalovaného C++ a nebo Visual Basicu (těch  důvodů proč si to myslím, je hodně, ale hlavní je zcela jistě poměrně velká nestabilita a roztříštěnost obou produktů z pohledu vývojáře - ostatně sám guru Kruglinsky, blahé paměti ve své knize Mistrovství Visual C++ říká: důvod , proč v něm vyvíjet, je hlavně cena, protože vývoj trvá dlouho a je velmi náročný).

0 0
možnosti
P

PetraHor

1. 2. 2010 11:10
A v čem je problém?

Kdo ti brání aby si udělal lepší OS než je windows? Pokud jde o Linux, ten jsem měla. Jenže nešel mi nainstalovat. Po třetím pokusu jsem to vzdala. Windows je totiž dělanej i pro lidi. A né každý je programátor.

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

1. 2. 2010 10:56
představy primitiva

"mrkvosofti" půjdou k brdičkům ve chvíli, kdy nějaký jiný šikula dokáže vymyslet a dát na trh něco jiného, co si budou miliony zákazníků kupovat. Zatím to nikdo neudělal, ač pokusy (pamětihodně neúspěšné) byly. Protože, vážený sofťáku, o tom, co se prodává rozhodují zákazníci, naštěstí, nikoliv kecalové jako vy, případně Evropská komise, případně jiné bohulibé spolky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2176x
Nedávno mi bylo dvacet. Nadělal se kolem toho docela humbuk, později tomu začali říkat sametová revoluce. Teď se živím jako programátor-guru s vedlejší funkcí "Viktor Čistič". To znamená, že likviduji škody, které napáchali jiní. Kdo likviduje škody po mně, to opravdu netuším. Jo, a v diskusích už nevystupuji pod nickem dolch, ani pod žádným jiným.